Huset

70 kvm, alt på en flate i Plakias Panorama syd på Kreta. To soverom som begge har dobbeltsenger i tillegg til en dobbel (140cm) sovesofa i stuen. Sengetøy (puter/dyner og sengetøy til 6 personer)

Norsk tv!

Deilig liten pool rett utenfor skyvedørene fra det ene soverommet. Myggnetting i dører/vinduer. Air condition/Varmepumpe i begge soverom. Varmekabler i gulvene i stue/kjøkken og på badet. Fra kjøkkenet er det store skyvedører rett ut til deilig privat uteplass. Takterrasse på 30 kvm i tillegg til stor uteplass i forbindelse med poolen/inngangspartiet. Alle uteplasser er godt møblert. Vaskemaskin og oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer og bra utstyrt kjøkken. Tilgang også til store felles svømmebassenger med solsenger og parasoller.

Det vil være rensing 3 ganger i uka fom april tom okt, og ved behov fra november til mars.

300 meter til flott 1,3 km lang strand og gangavstand også til sentrum av fiskerlandsbyen. Godt utstyrt supermarked med ferske bakevarer like i nærheten.

På bildene under ser man huset som ligger i utkanten av Plakias Panorama, vi har på denne måten godt om private uteplasser. I oversiktstegningen ligger huset helt til høyre med sterk grønn farge.

Feriehus i Plakias - sørvestlige Kreta - Hellas